34 évesen fogszabi ilyen állapotú fogakkal?
10. Biztos mindjárt nekem kell elnézést kérni, hogy falun lakom, és csak egy ilyen fogszabályzóst találtam. És azért azt is vegyük figyelembe, hogy normálisan 18 éves kor alatt kéne rendbe hozni a rossz fogakat, na de azt ki hozza a rendbe? Talán a gyerek kötelessége, ha már a szülő nem hajlandó rá? Komolyan, ez olyan, mintha mindenki városon élne, és csakúgy dobálná ki a milliókat a zsebéből.
Kedves 10., örülök, hogy ez neked sikerült 28 éves korodra, de azért ne felejtsd el azt te se, hogy mint emberek, személyiségek, nem vagyunk egyformák, és a lehetőségek sem egyformák adottak.
“ És azért azt is vegyük figyelembe, hogy normálisan 18 éves kor alatt kéne rendbe hozni a rossz fogakat, na de azt ki hozza a rendbe? Talán a gyerek kötelessége, ha már a szülő nem hajlandó rá?”
Epp ez az, a legtobb szulo leszarja, vagy penze es ideje nincs ra.
Ugyanis ez egy hosszadalmas macera, ide oda rangatni a gyereket a fogorvoshoz, egyszerubb hagyni az egeszet.
Epp ezert vannak egyre tobben, akik felnottkent jutnak el oda, hogy van ra kereruk, hogy megcsinaltassak a fogaikat.
+ a TB-s fogszabályzás messze elmarad attól, ami ma magánban elérhető. Nekem volt anno, de ég és föld a különbség. Akkor a hagyományos gumis fogszabival alig akartak megmozdulni a fogaim. A helybentartást meg sem említette az orvos, bent hagyta a bölcsességfogaimat is, így azok később szépen összetolták.
Most 29 évesen már bölcsességfogak nélkül kezdtem bele és önligírozóval, ami 6 hónap alatt “kivasalta” a fogsorom, fájdalom nélkül. 1-1,5 év után fog lekerülni, utána kivehető fogszabi + retenciós ív a helybentartás miatt.
Nekem 30on tul kezdtek osszekuszalodni a fogaim a bolcsessegfogaktol. Elotte szep egyenes fogsorom volt.
Van olyan ismerosom akinek volt 18 alatt fogszabalyzoja es huszonevesen szinten osszetotrlodtak neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!