Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől lehet büdi a párom szája?

Mitől lehet büdi a párom szája?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már baromira kivagyok ettől,és őt is zavarja,bár ő nem érzi.

De már majd egy éve fennáll ez a probléma,és amikor csókoloznánk nah... Zavar engem,próbálom titkolni de nem megy.

Szóval. Nincsenek már rossz fogai,naponta minimum kétszer mossa a nyelvet is,elemtromos fogkefevel és jó fogremmel. Fogköztisztitó és fogselyem naponta kétszer,és semmi... Már a rágó se nyomja el.

Volt vérvételen,nem-e cukorbetegség,semmi minden rendben szerencsére.

Volt gyomortukrozes,nincs refluxa.

Ezek után azt mondta a házidoki,hogy jó hát akkor rágózzon meg használjon szájvizet és ennyi.

Én nem gondolom,hogy ez normális dolog lenne,egyre büdibb szegénykémnek.

7 éve vagyunk együtt,eddig nem volt soha,most az utóbbi kb.1 évbe.

Valakinek valami ötlet,hova menjünk tovább?

Köszönöm

2022. márc. 6. 01:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"próbálom titkolni de nem megy."

Ehhez képest kb a Zeusznál nem járt még a párod, valószínű nem vagy jó titoktartó....

Vannak nyálelválasztási zavarok, az összetétele nem jó, ami bűzt áraszt, anyagcsereproblémák.

Egy gyomortükrözés nem túl sokmindent árul el.

De ha zavar, miért vagy vele?

2022. márc. 6. 04:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Nyilván eleinte mondtam neki, és más is szólt már különben nem tudott volna. Nem én küldtem orvosokhoz, magától ment.

És a szájszag betegség tünete lehet.

Utánna miután már megpróbált mindent utánna próbáltam titkolni,mert nem tud mit csinálni vele.

Az utolsóra meg nem is kommentálom. Nem fogom azért elhagyni akit szeretek,mert büdös lett a szája :D ez annyira újkeletű dolog,hogy minden apróságért elhagyjuk a párunkat...

Köszönöm a válaszod egyebekben :)

2022. márc. 6. 06:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet mandulakövei vannak. Meg kéne nézni a manduláit, ha láttok rajta/benne fehér foltokat, az mandulakőre utalhat. Fül orr gégész ki tudja piszkálni.
2022. márc. 6. 13:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Fül orr gégésznél jártunk már,nincs neki az sem.

2022. márc. 6. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor nem zár jól a gyomorszája, ami NEM egyenlő a refluxszal.

Nekem sem zár rendesen (nincs refluxom!), és igen, rohadt kellemetlen, hogy naponta 4x mosok fogat, meg rágózok, de ez a gyomromból jön fel, amivel nem lehet mit tenni.

2022. márc. 7. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!