Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A bölcsességfogat mindenféleké...

Állnév kérdése:

A bölcsességfogat mindenféleképpen el kell távolítani, esetleg műteni kell?

Figyelt kérdés
Elkezdtek egyszerre nőni mindkét oldalon. eléggé kellemetlen érzés. Azonban úgy látom, van nekik elég hely, és eddig elég gyorsan nőttek.

2022. márc. 4. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene bármit is kezdeni velük, ha nincs semmi probléma? Honnan szeded ezt a butaságot?
2022. márc. 4. 10:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha elfér rendesen és nincs baja akkor nem kell. Én 41 éves vagyok és mindegyik bölcsességfogam megvan. Úgy sem okozott gondot, hogy csak egy rágótog van kihúzva előttük. Azaz egy oldalon egy darab. Szal elfértek, nem rohadtak stb. Tény viszont hogy nekem az egyik nagyon fájt amikor kijött. Nem folyamatosan, de kb 1 hétig. Akkor gondolkodtam kihúzatom, de túléltem.
2022. márc. 4. 10:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Mindenkinek különböző az időtartam, amíg kinől, azért a fájdalmat nem szeretném hosszú hónapokig viselni
2022. márc. 4. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

És jobb -4 egészséges fog, mint kibírni egy teljesen normális élettani folyamattal járó fájdalmat?

Kérdem ezt úgy, hogy én nagyon megszenvedtem a bölcsességfogaimmal, volt gyulladás, szájzár, minden finomság. Sőt, relatív hamar romlani is kezdtek, de sajnos más fogamat is vesztettem el, én biztos nem szedetném ki, ha nincs vele gond azon kívül, hogy fáj ahogy kinő...

2022. márc. 4. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!