Kinek mi vált be fogíny gyulladásra?
Figyelt kérdés
Ma feltünt, hogy elég rendesen be van gyulladva a fogínyem. A nyírokcsomóim is kezdezen begyulladni. Kinek milyen gyulladáscsökkentő vált be?2022. márc. 2. 22:49
1/4 anonim válasza:
Chlorhexamed antibakteriális szájöblítő 200ml
Ez kiváló. Műtéteknél is ezt alkalmazzák.
Kizárólag előírás szerint, lásd használati útmutató.
2/4 anonim válasza:
Nekem az ha Curaprox termékeket használok. Illetve fogorvos javaslatára napi 3szor mosom,és nem pánikolok ha elkezd vérezni. Azt mondta az a dolga úgymond,hogy kivérezzen. De ha ilyen szintű a gyulladás lehet érdemes lenne elmenni dokihoz. Ja és kerüld az alkoholos szájvizeket is.
3/4 anonim válasza:
Fogkőtelenítésre kellene menni, ezek a szerek csak ideiglenesen oldják meg a problémát, újra és újra elő fog jönni ha 8-9 havonta nem szedeted le a fogköved. (Ha rendesen fog selymezel, meg mosod a fogad, akkor kevesebbszer is elég).
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Corsodyl-al öblögettem tegnap este, de utána nézek azoknak, amiket írtatok.
Köszönöm 3-as! Pont egy hónapja voltam fogkő leszedésen, szerintem azzal nem lehet probléma.
2022. márc. 3. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!