Mennyibe kerül egy bölcsességfog eltávolítás Budapesten? 80 ezerért lehúztak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A héten voltam egy budapesti rendelőben, egy félig kinőtt bölcsességfogamat húzták ki, majd a sebet összevarrták. Meglepve tapasztaltam, hogy 80.000 Ft-ot kértek el a műveletért. Nem voltam még Budapesten fogorvosnál, gondoltam hogy drágább lehet, de ezt kicsit túlzónak tartom. Itt körül szokott lenni máshol is?2022. febr. 25. 16:34
1/14 anonim válasza:
Jesszus.. én amikor utoljára néztem az árakat (1 éve kb), 40 ezer volt, igaz nem Bp, de közvetlen Bp mellett (Dunaharaszti). Nem tudom, mennyire reális ez az ár, de mindenképp nagyon durva..
2/14 anonim válasza:
Ez melyik fogászat, ha nem titok? Nálunk Szentendrén 32.500 Ft egy bölcsességfog eltávolítása, a 80 ezret nagyon túlzásnak tartom, még puccosabb fogászatokon is. :o
4/14 anonim válasza:
Ahova én járok, ott 35 ezer alapesetben.
5/14 anonim válasza:
Kedvenc, jó drága helyemen 50 ezer a III-as nehézségű bölcsességfoghúzás. Az egyszerűbb csak 30. Még felszámolhattak neked röntgent is, esetleg állapotfelmérést, de úgy is drága. Kaptál számlát?
6/14 anonim válasza:
Előbb kellett volna körülnézned kérdező.
7/14 anonim válasza:
Nekem sürgősségi magánfogászaton húztak ki 2-t kb. 30 ezerért tavaly. Durván lehúztak téged.
8/14 anonim válasza:
Igen, az durván duplája egy szokásos műtétnek.
9/14 anonim válasza:
Minden félórában meg fogod kérdezni? Megírtuk az előbb is, hogy sok.
10/14 A kérdező kommentje:
Véletlen írtam ki duplán, bocsi.
2022. febr. 25. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!