Mennyibe kerül egy bölcsesség fog húzás Budapesten? 80 ezerért lehúztak?
Ez kicsit húzós, de ha sürgősségi volt, akkor simán lehet és annyira nem kirívóan magas.
Én ide járok, normális árak vannak, de itt se úsztad volna meg sokkal olcsóbban (60-70k). Ők is sokat emeltek az utóbbi években, jóval több védőfelszerelés kell, fertőtlenítők ára az egekben, felmentek az energiaárak és a bérek is. 4 éve 20kért húzták a két bölcsesség fogamat (egészséges fogak, egyszerű húzás, varrás nélkül, 20 perc alatt végeztem)
A varrás szájsebészeti műtétnek minősül.
brutálisan emeltek a fogorvosok, idén lazán 20-30%-kal emeltek
Amúgy én minden kezelés előtt megkérdezem, hogy ez mennyibe fog kerülni, és így nem ér meglepetés.
6, tekintve, hogy pl az én körzeti fogorvosom sem a fogtömést nem látta a fogamban, sem a masszív íngyulladást nem sikerült felismerje, ezért inkább fizetek magánorvosnak, hogy fél évente leszedje a fogkövem.
Nem mellesleg bölcsességfogat csak szájsebész húz, oda 8 hónap nálunk a várólista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!