Hogyan szabaduljak meg a mandula okozta rossz lehelettől?
Nem látok mandulakövet sehol, akármilyen mélyre világitok vakuval. Néha a felületén szokott kijönni 1-2, de ennyi. Vérvételen is voltam, semmi baja elvileg a mandulámnak meg semminek sem.
Viszont picit pirosabb szerintem, mint egy átlagos mandula, meg nagyobb is. És lehet csak beképzelem, de néha erőteljesebb köhögésnél érzek ilyen fura szagot. Viszont mást akit eddig kérdeztem, azt mondta nem rossz a leheletem. (Családtag, ráleheltem, megmondaná).
A mandulákon belül viszont tuti van valami, mert ha végighúzom az ujjamat rajta, akkor nincs teljesen jó illata. Vagy ez normális?
Valahogy műtét nélkül tudom ezt orvosolni valami külsőleges szerrel? Valami kifejezett öblögető nincs erre ami "megnyugtatja"? Mert úgy hallottam, hogy gyógyszereknek nincs értelme, mivel nagyon gyenge a vérellátása a mandulának.
A reflux méterekről érződik. Fogorvoshoz 1 éven keresztül jártam tömni, kezelni stb. és már nincs egy rossz fogam se.
Ezért gyanakodtam a mandulára.
Jaaa, így már értem. Akkor lehet ezzel a nyálas dologgal lesz gond. Köszönöm!
Habár szájvizet is használok+rágó, akkor 1-2 óráig nincs gond. Viszont utána ha már ettem dolgokat, plusz elmult a hatásuk ezt a kicsit állott ízt érzem a nyálban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!