Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fájt valakinek azért a foga...

Fájt valakinek azért a foga ha valami a foga közé ragadt ?

Figyelt kérdés

2022. febr. 14. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Önmagában ezért nem tud fájni. Ott vagy eléggé szuvas már, vagy pedig az íny gyulladt és azt érzed.
2022. febr. 14. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Ahha, nekem éveken át. Mindig megnézték, mindig mondták, hogy az ínyem van begyulladva. A végén ha húst ettem, azonnal rohanni kellett fogselymezni, de ugye előfordult, hogy nem voltam otthon, nem volt nálam fogselyem... nagyon rossz volt.

Aztán megcsinálták a hátsóbbat, kisebb lett a rés, a probléma mégsem oldódott meg. Megint múltak a hetek, hónapok. Aztán végre kiderült, hogy az előrébb levő lyukas volt. Megcsinálták, azóta rendben van.

2022. febr. 14. 11:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem 2 hónappal ezelőtt tömték be. Azóta 2x fájt már de ma miután kiszedtem valamit onnan fogselyemmel és öblögettem szájízzel elmúlt a fájdalom. Akkor azt mondta az orvos hogy nem kell gyökérkezeltetni. Lehet terhesség miatt érzékenyebb?
2022. febr. 14. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindig szoktál fogselymezni?
2022. febr. 14. 12:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem. Csak amióta elkezdett fájni a fogam
2022. febr. 14. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nagyon ajánlom a fogselymezést, mert a fogselyemmel a fogak felszínének egyharmadát lehet megtisztítani. De ott, ahol a probléma van, ott mindenképpen használj fogselymet. Naponta 1x elég.
2022. febr. 14. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem, fogszabalyozva, igy max csak husdarabok szoktak belemenni.

Fogkoztisztitoval vagy fogselyemmel tisztitom

2022. febr. 15. 07:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!