Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog harapásra fáj?

Bölcsességfog harapásra fáj?

Figyelt kérdés

Pénteken a semmiből befájdult, érzékeny lett az egyetlen kinőtt bölcsességfogam ráharapásra. Minimális szúvasodás talán van rajta..

Holnap nyilván egyeztetek időpontot fogorvossal..de gondoltam itt is megkérdezem, hogy ilyen esetben mi lett vele? Betömték és elmúlt a fájdalom, vagy kihúzták?

2022. febr. 13. 20:08
 1/7 anonim válasza:
Szerintem kihúzzák, bár nem tudom. Szólj majd h mi történt! :)
2022. febr. 13. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy a fogzománcon csak minimálisnak tűnik a szuvasodás, de alatta már nagyobb kiterjedésű. Esetleg a fogköz felől lyukadt ki.
2022. febr. 13. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem betömte a doki olyan 3 éve kb és azóta nem volt panasz rá.

Szóval ha menthető és nincs egyébként rosszul kinőve, nem tolja a többit, akkor inkább betömik.

2022. febr. 13. 20:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Teljesen jó irányba van kinőve, és mivel kettővel előtte van sajnos egy hiányzó hely, így nem tolja őket. Remélem menthető lesz, de azért a húzásra is igyekszem lelkileg felkészülni :)

2022. febr. 13. 20:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! :) Ma jutottam el a fogorvoshoz. 2 röntgent is készített, és nem mutatott ki semmit..a bölcsességfogammal semmi baj nincs, tömni sem kell. És az előtte levő fognak sincs baja..Azt mondta, lehet hogy nő egy kicsit megint a b.fogam és az okozhatja..és hogy várjunk vele.
2022. febr. 23. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet akkor csak az ínyed gyulladt? Parodontax fogkrém nagyon jó rá.
2022. febr. 25. 09:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Az ínyem egyáltalán nem gyulladt. Jó lenne tudni, hogy mi ez :/
2022. febr. 25. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!