Miért öklendezek?
Valószínűleg a rossz élményed okozza, elég mélyre beásta magát nálad, ahogy látom. Mivel nem az a gond, hogy mélyre nyomod a fogkefét, hanem a hányás után vagy úgy, hogy már rosszul vagy a fogmosás gondolatától is, valahogy vissza kellene állítani az agyad arra, hogy nem a szájápolás okozta nálad a hányást, mert most azt hibáztatod érte, pedig ha jól értem, utána jött a kóla, inkább rázzon attól a hideg. :))
Bár ezt én sem értem, hogy hogyan hoztad össze. :)
1. Kommentelőnek:
Nem, nem szoktam. Akkor lehet lenemt egy kis fogkrém, de amúgy nem szoktam lenyelni.
2.Kommentelő:
Ha jól emlékszem már akkor volt egy kis émelygésem, de hogy mi a f***ért csináltam ezt már én se tudom. Akkor nem nagyon agyaltam azon, hogy valyon ez mennyire jó vagy rossz ötlet xd
Köszönöm a 4.válaszolónak!
Már kevesebbet nyomok, és lefele hajtott fejjel mosok fogat. Így már szerecsére nem is öklendezek <3
Bárcsak hamarabb jutott volna eszembe ^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!