Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért öklendezek?

Miért öklendezek?

Figyelt kérdés
Minden fogmosás alkalmával öklendezem,annyira hogy már szinte hánynom kell sokszor, és bekönnyezik a szemem. Ez azóta van amióta fogmosás után kólát ittam... És hát mentól plusz kóla nem jó barátok. Konkréten csináltam magamnak egy róka vulkán. Ha jól emlékszem azóta van ez így... Hogy lehetne ezt helyrehozni? Sokszor már a hidegráz mikor reggel felkelek, és a csaphoz állok, hogy "Na akkor kezdődjön a kínok kínja..."

2022. febr. 13. 01:16
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Én ezt nem értem... Lenyeled a fogkrémet, vagy mi?
2022. febr. 13. 01:24
 2/9 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
94%

Valószínűleg a rossz élményed okozza, elég mélyre beásta magát nálad, ahogy látom. Mivel nem az a gond, hogy mélyre nyomod a fogkefét, hanem a hányás után vagy úgy, hogy már rosszul vagy a fogmosás gondolatától is, valahogy vissza kellene állítani az agyad arra, hogy nem a szájápolás okozta nálad a hányást, mert most azt hibáztatod érte, pedig ha jól értem, utána jött a kóla, inkább rázzon attól a hideg. :))

Bár ezt én sem értem, hogy hogyan hoztad össze. :)

2022. febr. 13. 02:05
 3/9 A kérdező kommentje:

1. Kommentelőnek:

Nem, nem szoktam. Akkor lehet lenemt egy kis fogkrém, de amúgy nem szoktam lenyelni.

2.Kommentelő:

Ha jól emlékszem már akkor volt egy kis émelygésem, de hogy mi a f***ért csináltam ezt már én se tudom. Akkor nem nagyon agyaltam azon, hogy valyon ez mennyire jó vagy rossz ötlet xd

2022. febr. 13. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Prbálj meg kevesebb fogkrémmel fogat mosni. Nekem régen azért volt hányingerem, mert a sok hab hátracsúszott a torkomra. A kevesebb fogkrém nálam bejött.
2022. febr. 13. 14:03
 5/9 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
Nincs esetleg epe problémád? Nekem volt régebben és az is járt émelygéssel, hányással, főleg ugye szénsavas, savas, fűszeres dolgok után.
2022. febr. 13. 18:01
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a 4.válaszolónak!

Már kevesebbet nyomok, és lefele hajtott fejjel mosok fogat. Így már szerecsére nem is öklendezek <3

Bárcsak hamarabb jutott volna eszembe ^^"

2022. febr. 17. 21:39
 7/9 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
73%
Eddig felfelé tartottad a fejed?
2022. febr. 17. 23:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Dehogy. Egyenesen előre...de végül a lehajtás sem jött be. Második alkalommal megint öklendeztem.
2022. febr. 21. 10:48
 9/9 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
Most miért lettem lepontozva? :D Nem kötekedés miatt kérdeztem, hanem csak azért, hogy ez lehetett-e valóban a gond. De látom, nem. Hát nem tudom akkor így, hogy mi lehet veled. :/ Nem lehet kellemes.
2022. febr. 21. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!