Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Olyankor mit lehet tenni ha...

Olyankor mit lehet tenni ha nem lát el a fogorvos mert pozitív a tesztem?

Figyelt kérdés
Már kezd fájni, több problémával is szájsebészre lenne szükségem.
2022. febr. 3. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Megvárod, amíg negatív a teszted. Addig tüneti terápia: fájdalomcsillapítás, étkezés módosítása
2022. febr. 3. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Semmit. Ez a törvény.
2022. febr. 3. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyankor maradj otthon, värd meg a karantén végét. Ha szükséges, vegyél be fájdalomcsillapítót.
2022. febr. 3. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Első vagyok. Esetleg sürgősségi fogászatot próbáld meg, de mindenképp jelezd, hogy covidos vagy.
2022. febr. 3. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem várhatod el, hogy fertőző betegként ellássanak.
2022. febr. 4. 06:47
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Én úgy tudom, ha nagyon sürgős az eset, és nagyon fáj, akkor meg kell így is csinálniuk tb alapon: felhívod őket, elmondod, hogy mi a panaszod, és hogy covidos vagy. Ők pedig egy teljesen külön időpontban fogadnak teljesen beöltözve védőruhában. De ha nem fáj annyira , akkor várd meg a karantén végét, illetve azt is, hogy tünetmentes legyél, mert nem kell a plusz terhelés a szervezetednek covidosan...
2022. febr. 4. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

Nem, és igazuk van.

Egy fogfájás nem sürgősségi állapot, amibe meghalsz, ha nem látnak el.

Szeded rá a gyógyszert és a karantén után mész.

2022. febr. 5. 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem értem a 6- ost mért pontozták így le. Én hallottam ilyenről. 7-es nem feltétlen igaz, amit írsz. Néha egy fogfájás is nagyon komoly dolgokat jelezhet: ismerősnek nagyon fájt a foga, de várnia kellett még neki is, csakhogy másnapra úgy begyulladt neki, hogy már nyelni is alig bírt, mondta az orvos, hogy akkor azonnal kórház! Tehát van amikor igen is lehet sürgős egy fájó fog is, nem a fájdalom miatt, hanem az ok miatt ami kiváltja és súlyos következmények lehetnek belőle.
2022. febr. 6. 08:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!