24 évesen műfogsor?
Főként a felső fogsorommal van gond,csak néhány fogam az ,ami abból épp. A hátsók közül több is hiànyzik, elöl pedig szuvasodnak.
Ez kellemetlenséget okoz ràgàsnàl, mintha az arcom kicsit be lenne esve , nem beszélve arról, hogy màr nem merek nevetni sem önfeledten.
Szeretném megcsinàltatni a fogaimat és arra gondoltam talán jobban járnék ha egy egész fogsort csinàltatnék.
Milyen lehetőségeim vannak?
Böngésztem a weboldalakat, a legjobbnak a fogbeültetés tűnik implantàtummal, viszont nagyon drága. Olvastam még arról hogy lecsiszoljàk az épp fogakat, és arra rà teszik a mü fogakat. Meg hát ugye van a hagyományos kivehetös fogsor.
Aki többet tud , az nyugodtan javítson ki, esetleg írhattok hogy mi lenne számomra a legjobb megoldás.
Előre is köszi.
írtad, hogy szerinted rossz mind, és kornáztatni kéne őket, 1 porcelán korona minimum 60k. 32 fogunk van, egyéb díjak, szerintem lazán 2millióba csúszik egy ilyen.
Esetleg ha mégis ezt kéne végigjárnod, talán ukrajnában / szerbiában érdemes lehetne konzultálni egy magánorvossal.
Ahogy az osztrákok/németek/angolul teszik ugyan ezt velünk :)
A lyukas fogakat minél előbb kezelésbe kellene venni. Azoknál elég lehet egy tömés. Az 1-es és 2-es foghiányokat híddal lehetne pótolni, ha a szomszédos fogak még alkalmasak arra, hogy koronát tegyenek rá. Ha nagyon kevés a fog, fogbeültetéssel lehet pilléreket létrehozni, de ott már tényleg nagyon elszállnak az árak.
Ha nincs sok pénzed akkor kapcsos kivehető műfogsor jöhet szóba, ami a meglevő fogakhoz rögzül. 100-200 ezerért.
www.google.com/search?q=műfogsor+meglevő+fogak
images vagy képek
De az első lépés mindenképpen egy panoráma röntgen, ami a fogágyban levő gyulladásokat is felderíti. Először ezeket kell a szájsebésznek kitisztítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!