Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogcsiszolás fájdalmas?

A fogcsiszolás fájdalmas?

Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. jan. 25. 13:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Adnak érzéstelenítőt.
2022. jan. 25. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem fáj :)

Én semmi fájdalmat nem éreztem, esetleg egy minimálisat mikor közel jártak az ínyhez,de az is minimális volt

2022. jan. 25. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól függ. Nekem injekciós és zselés érzéstelenítő után is irgalmatlanul fájt. Máig nem tudjuk az okát, pedig elzsibbadt. Én ilyen vagyok, az átlag embernek nem fáj ha adnak érzéstelenítőt.
2022. jan. 25. 13:31
 5/6 Contefleur ***** válasza:
Attól függ, hogy fáj-e a fog, amit csiszolnának. Alapjáraton nem, vagy ha nem kell mélyre menni akkor sem. Ha viszont gyulladás alatt van a fog, vagy nagyobb lyukról van szó, akkor szükséges az érzéstelenítő.
2022. jan. 25. 13:41
 6/6 anonim válasza:
Nem fáj. Novemberben csiszolták le a felső fogsoromat egyben. Kicsit hosszadalmas volt de egyáltalán nem fájt
2022. jan. 27. 12:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!