Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mik lehetnek ezek? Valamien...

Mik lehetnek ezek? Valamien fehér foltok, csíkok.

Figyelt kérdés
A néhány fogamon ilyen fehér foltok és csíkok vannak. Nem sárgák a fogaim, nagyon szép fehérek, és mégis vannak rajta ezek a valamik :O Kalcuim hiányom van, ez lehet attól? vagy attól van ? Mik ezek ?
2010. szept. 9. 18:43
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és ezeket el lehet valahogyan tüntetni ? Naponta 2x mosok fogat, annak a hiányától tehát nem lehet...
2010. szept. 9. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
vitaminhiány. A körmödön nincsenek ilyen fehér foltok?
2010. szept. 9. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:
2010. szept. 9. 18:59
 4/4 A kérdező kommentje:
második: köszönöm :) első : nincsenek a körmeimen foltok, de nagyon vékonyak, törnek, illetve a körmeim nem simák, hanem ilyen függőleges kis 'csíkok' vannak rajta... eléggé vitaminhiányos vagyok az allergiáim miatt, meg mert kiskoromban rosszul lettem etetve, és rengeteg ételt amit fontos lenne ennem, nem birok megenni mert azonnal rám tör a hányinger... azthiszi mindenki csak ráfogom az ételekre hogy nem szeretem... ez nem így van! próbálkoztam velük, de egyszerűen csak kihányom őket :S
2010. szept. 9. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!