17 évesen vagy 18 év felett teljes műfogsor?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Pár hónap múlva leszek 18 éves. Édesanyám genetikáját örököltem, emiatt a fogaim ki állnak, mindennapos mosás ellenére szuvasodnak és sárgák a fogaim, nagyon könnyen törnek stb.
A rossz fogaimat szeretném ki húzatni mert fájnak, tömni meg nem lehet őket, mert nem éri meg.
A kérdésem az lenne, hogy körülbelül mennyi idő lenne az, ameddig lenne egy kivehető műfogsorom? (persze ameddig nem lesz pénzem fog implantátumra.)
Ha nem lenne vészes a helyzet nem gondolkoznék ezen, de a fogaim szó szerint menthetetlenek.
Köszönöm szépen ha elolvastad. További szép estét/napot!
2022. jan. 18. 00:10
11/12 A kérdező kommentje:
Fogselymet csak 1x vettem és csak azt használtam el.
Nem, nem mostam utána.
Nem éreztem és nem is érzek savas ízt fogmosás után.
2022. jan. 24. 05:52
12/12 anonim válasza:
Lehet, hogy a fogmosási technikád sem az igazi. Én is azt hittem, hogy tudok jól fogat mosni, mégis mindig lepedékes lett a fogam. Mióta vettem egy elektromos fogkefét, sokkal tisztábbnak érzem a fogamat. Szerintem egy próbát megér, vannak egész olcsón is jók. Nekem Philips Sonicare van és ha alaposan fogat mosok vele egy jó minőségű fogkrémmel, az nagyon jól tisztítja a fogaimat. Egyébként sajnos nekem is rosszak, meg én nagyon édesszájú is vagyok mellette, így már kiskoromban ki kellett húzni egyet, igaz az a fogorvos hibája is volt, aki valószínűleg rosszul gyökérkezelte. :( Nem jó érzés rengeteg pénzt hagyni a fogorvosnál és onnantól kezdve egy életen át cserélni a pótlásokat, amikor muszáj. Szerintem amíg lehet, próbálj ragaszkodni a saját fogaidhoz esetleg koronát, vagy héjat csináltathatsz rá, de ne húzasd ki addig, amíg nem muszáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!