Nyelv piercing után mi történik, ha tejterméket iszok úgy, hogy utána rögtön öblítek/fertőtlenítek?
Az a baj az ilyen önérzetes betegekkel, hogy ők meggyőzik magukat, hogy nekik azért nem megy a változás mert betegek és nem is próbálnak tenni semmit, miközben ez egy mentális zavar, amit a szakember is úgy "gyógyít meg", hogy szembesíti a pácienst saját magával, de a változást neked kell meglépned.
Itt egyszerűen arról van szó, hogy akarat gyenge vagy és pótcselekvésekkel próbálsz kompenzálni valamit.
Kedves utolsó, majd akkor beszélj, ha tudod milyen érzés, milyen nehéz ez. Rengetegszer álltam fel és estem vissza, és képzeld, tudom, mit akarok pótcselekvésekkel kompenzálni, egy elég súlyos mentális zavart, amivel a hozzád hasonlóak egy napig sem bírnák ki. Pszichológiát tanulok, rengeteget olvastam a betegségemről, mivel lassan hat éve vagyok benne, ha annyira akaratgyenge lennék, már belehaltam volna, ne gondold, hogy többet tudsz erről, mint én.
Amúgy meg, nem ezzel kapcsolatban tettem fel kérdést, ha arra nem tudsz érdemben válaszolni, pazarold máshol az idődet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!