SOS! 35-ös fogam így tört le. (kép lent). Lehet valahogy megmenteni?
Figyelt kérdés
Igy néz ki.
Lehet valamit vele csinálni?
Ma voltam fogorovosnál, és hogy ki kell húzni. Mondom nem akarom, hogy akkor rendelkezzek be a dokihoz akihez járok.
Szerintetek meg lehet még menteni a fogat? Nem egyszer húztak, és éreztem a húzást, üvöltöttem mint az állat annyira fájt.
Kérlek segítsetek! Kétségbe vagyok esve.
2022. jan. 3. 12:29
1/8 anonim válasza:
Ez konkrétan bele van rohadva az arcodba, ne akard megtartani, különben be fog gyulladni az arccsontod! Már sokkal fejlettebb eszközeik vannak, mint 20 éve, nagyon meg fogsz lepődni! :) Ill. kérheted a szájsebészeti eltávolítást is, főleg, hogy eleve semmi fogása nincs.. na az a legjobb! Nekem 10 napig vérzik a húzás, a kiműtés 20 perc volt és aznap már 0 fájdalom és vér! Megstoppoltak, mint egy plüsst! Nem is éreztem! Az a fura recsegés hang ahogy kijön és feszegetés se volt!
2/8 anonim válasza:
Ne mondd, hogy érzéstelenítés nélkül húztak neked fogat!
Tuti, hogy ilyen sehol nem csinálnak.... Hány éves vagy???
Ki kell húzni, ezen már semmit nem lehet mementeni...
3/8 anonim válasza:
Nem fáj ha érzéstelenítik, max a hangok félelmetesek.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem érzéstelenítés nélkül húztak fogat. Érzéstelenítéssel, de akkor is éreztem a fájdalmat.
2022. jan. 3. 13:41
5/8 anonim válasza:
Akkor most kérj extra fájdalomcsillapítást!
6/8 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy ilyen állapotban vannak a fogaid? Ápoltad őket rendesen?
7/8 A kérdező kommentje:
23. Nem. De most már kezdem
2022. jan. 4. 17:15
8/8 anonim válasza:
Gondolom cigizel is :/
Kezdd el feltétlenül, még nem késő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!