Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lüktet a fogam, és már fáj a...

Lüktet a fogam, és már fáj a fejem, meg ilyen tompa vagyok, lehet fogtól?

Figyelt kérdés

Régebben tömték a fogam, aztán nem tudom mi lett vele, talán begyulladt az ínnyel együtt, nem tudom. Kértem rá egy antibiotikumot. Elmúlt a fájás. De lüktet és napok óta fáj a fejem. Meg sokszor beverem magam, ilyen nyomott a fejem meg minden. Ez lehet attól? Menjek sima orvoshoz és kérdezzem meg vagy automatikusan húzassam ki a fogam? Nem fáj, csak néha elkezd lüktetni.

Mi a baj velem?

2022. jan. 1. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Lüktet a fogam, ... lehet fogtól?

Igen, a fog lüktetés általában a fogtól szokott lenni. Menj el a fogorvoshoz, ő megmondja, hogy mi a baj veled.

2022. jan. 1. 23:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Fejfájásra gondoltam. Egész közérzetem furcsa. "Szédelgek" meg minden.

Ilyen furcsán fáj a fejem, nem szokott így. Már arra is gondoltam hogy valami ideget piszkál és attól, nem tudom.

2022. jan. 1. 23:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, lehet
2022. jan. 1. 23:31
 4/4 anonim ***** válasza:
nagyon is lehet, menj fogorvoshoz! nekem egyszer a bolcsessegfogam durrant be penteki napon, videken hetvegen nincs rendeles, mire hetfon eljutottam a fogorvoshoz, annyira be volt durranva az egesz fejem es a torkom is hogy nem tudtam nyelni
2022. jan. 1. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!