Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miert ilyen igazsagtalan az...

Miert ilyen igazsagtalan az elet hogy csak a kuszs fogsor a ciki?

Figyelt kérdés

Akiknek egyenes a fogsora de mondjuk vannak eleg nagy hezagok a fogak kozott az miert nem ciki?

Vagy akiknek tulharapasa van es az also fogsor eleri a szajpadlast elol harapaskor? Az miert nem cikk?

Vagy akiknek a metszofogai sokkal nagyobbak mint a tobbi?

Ja mert csak a szabalyossag szamit...

2022. jan. 1. 11:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
kuszs, akkor ez mi??
2022. jan. 1. 14:17
 12/24 A kérdező kommentje:
kotekedj csak, mindenki mas ertette
2022. jan. 1. 14:19
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés a tegnapi ivászatnak a hatása?

Mert nem lehet érteni semmit belőle.

2022. jan. 1. 14:19
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan mi a bajod?
2022. jan. 1. 15:13
 15/24 A kérdező kommentje:
az a bajom, hogy a torlódott fogsor miatt nagyon sok nő lerázott, és most ütött sziven, hogy lehet emiatt nem tudtam megházasodni, mivel erősen lecsökkentette a nők körét akiknek kellhettem volna.
2022. jan. 1. 15:16
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Jaja…biztos a torlódott fogsor miatt van🙄
2022. jan. 1. 16:01
 17/24 A kérdező kommentje:
hat ez olyan mint amikor a nok a tulsuly miatt kuszkodnem randi problemakkak
2022. jan. 1. 16:17
 18/24 A kérdező kommentje:
ott persze senkk sem mondja azt h biztos a szemelyiseg a problem
2022. jan. 1. 16:17
 19/24 anonim ***** válasza:

Fogszabályzó. Ha most nekiállsz, jövőre ilyenkorra már normálisan állnak majd a fogaid. Villámgyorsan elszalad az az 1 év.

Vagy választhatod azt is hogy hagyod a fogaidat úgy ahogy a természet alkotta, és életed végégig ilyen marad.

Amúgy sokkal cikibb az, ha valakinek szuvasak/rohadtak a fogai és ettől büdös a szája, vagy ha olyan sárgás/barnás valakinek a foga, hogy egyből lejön az illetőről, hogy nem foglalkozik a szájhigiéniával.

2022. jan. 2. 02:56
 20/24 A kérdező kommentje:

nem tudom hogy jön ez ide...az én fogaim tiszták és jók, és ezt az orvos is meg szokta mondani

de egyébként hiába mondod, egy egyenes fogsor még akkor is sokkal jobb, ha az illető láncdohányos és matt sárga már az összes foga

2022. jan. 2. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!