Ha csináltatok itthon fogszabályzót, de közben külföldre költözök a kezelés ideje alatt?
Elszokták vállalni idegen szakorvosok a kezelés folytatását?
Járt már innen így valaki?
ok, ausztriából még hozható, de messzebbről nem hinném, h megérné. Plusz a covid őrület is velünk lesz még pár évtizedig.
Ilyenkor gondolom busásabb árért, de bevállalják helyi fogorvosok is, hogy állítsanak rajta, nem?
En ugyanebben a cipoben jartam.
Vegul az invisalign mellett dontottem.
Szerencsere a kezeles nagyresze alatt egy orszagban voltam, de legalabb bennem volt a tudat, ha azt mondanak, hogy jovoheten utaznom kell a vilag masik felere, akkor viszam magammal a sineket, amik ugye mar elore le lettek gyartva.
Nem olcso, de ha komolyan gondolod, megeri, es jo megoldas lehet ilyen esetekre.
Az INVISALIGN szinte barmilyen problemat megold. Az en fogaim brutalisak voltak, iszonyat melyharapassal.
A lenyeg, hogy ne happysmile meg az egyeb oooocsobb’ tarsait valaszd, hanem az INVISALIGNT.
Ennel pl nem hiszem, hogy rosszabb a fogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!