Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Félek fogorvoshoz menni?

Félek fogorvoshoz menni?

Figyelt kérdés

Holnap lenne időm elmenni, de kicsit félek.

A bölcsességfogam körül úgy begyulladt az ínyem, hogy nem bírom kinyitni a szám annyira se, hogy az ujjam beférjen.

Félek, hogy a fogorvos majd felfeszíti a szám és megőrülök majd a fájdalomtól.

Mit mondjak neki, hogy ezt elkerüljem?

2021. dec. 22. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
37%

Hát én 2 nappal karácsony előtt nem mennék, hanem ha eddig kihúztad valahogy (gondolom, nem ma gyulladt be), és nincsenek őrült fájdalmaid, akkor január első munkanapján, azaz 3-án mennék, 2022.-ben.

Ha viszont őrült fájdalmaid vannak, akkor nincs mese, ügyelet.

2021. dec. 22. 16:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát, evés szempontjából roppant zavaró, hogy egy szelet kenyér nem fér be a számba, de olyan borzasztóan nem fáj 3s péntek óta nem lett roaszabb, nem terjedt tovább.
2021. dec. 22. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:
36%

Egyetertek az 1. Valaszoloval. Szerintem valoban, ha nincsenek akkora fajdalmaid akkor ne menj karacsony elott.

Sajna tanacsot nem tudok adni, mert en magam is rettegek a fogorvostol, pedig mar nekem sem artana meglatogatnom

2021. dec. 22. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem meg menj. Én is mentem, szintén gyulladt fogínnyel. Nekem antibiotikumot adott, ami lehúzza a gyulladást. Így azért jobb.
2021. dec. 22. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Menj el!! Szájzárad van
2021. dec. 22. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jezusom, ti normalisak vagytok? Mi az, hogy ne menjen el? Fajdalmai vannak es alig tudja kinyitni a szajat!!

Kerdezo, mindenkeppen menj el.

2021. dec. 22. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez szájzár, egyik ismerősömnek volt ilyene és egyből ügyeletre ment el vele. Nem is bírta volna, mert olyan fájdalmai voltak hogy csak na. Nem lett nagy gond, mert nem halogatta. Menj el vele, hidd el magadnak teszel csak jót, ne félj, nem csinálnak semmi olyat, amivel kínoznának! Egy dokinak se célja.
2021. dec. 23. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!