Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hány éves vagy és hány fogad...

Hány éves vagy és hány fogad van, milyen állapotban?

Figyelt kérdés
Én 39 éves vagyok, 28 fogam van (a bölcsességfogaim sosem nőttek ki), és mind kiváló állapotban van.
2021. dec. 21. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

33 éves vagyok, mindegyik megvan kiváló állapotban, ma voltam fogorvosnál. Kérdező, ha borzongani akarsz ajánlom a következőt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__fogak-szajapolas__1..

2021. dec. 21. 16:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm első, pont ezt a kérdést olvastam az előbb, ezért írtam ki a kérdést. :D Teljesen ledöbbentem.
2021. dec. 21. 16:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
80 és 10 fogam van.
2021. dec. 21. 16:53
 4/8 anonim ***** válasza:

35, egy fogam hiányzik, még gyerekkoromban kezelte félre egy idióta fogorvos, ami miatt ki kellett húzni. Mivel oldalsó metsző (volt...) ezért műfog van a helyén, de nem beültetett, hanem kivehető. Sose tudtam rávenni magam a beültetésre, egy ideig az ára miatt, most meg már a procedúra miatt. Megszoktam.

Ezen kívül 2 vagy 3 fogam tömött.

2021. dec. 21. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:
És nem értette a kérdező hogy miért próbáljuk írni neki, hogy nem jó amit tesz. #1.
2021. dec. 21. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:

4: egy fogad hiányzik, és emiatt protkót hordasz??

Miért nem csináltattál egy híd koronát inkább...

2021. dec. 22. 08:17
 7/8 anonim ***** válasza:
28 vagyok 5 hiányzik. (Bal alsó 7, jobb alsó 6, jobb felső 5,6,8) 1 gyökérkezelt és egy halom tömött. A jobb felső részre most készül a híd, jobb alul pedig a 7-es is rosszallodik ott a talán megmarad résznél tartunk. Kamaszként nem vigyáztam rájuk. Most már igen, de ez van sajnos.
2021. dec. 22. 17:44
 8/8 anonim ***** válasza:
31, 3 hiány
2021. dec. 22. 23:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!