Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 3 hete eltavolitottak felül a...

SzandiLiliana kérdése:

3 hete eltavolitottak felül a jobb 7-es és szintén felül a bal 7-es fogam. És nagyon fáj így 3 hét után is. Nem gennyes viszont piros és én gyulladtnak látom attól mert nem jön genny belőle. Voltam orvosnál és minden ok akkor miért fáj ennyire?

Figyelt kérdés

2021. dec. 18. 15:39
 1/1 anonim ***** válasza:

A hűtőből vegyél ki egy pohár tejfölt vagy jégakkut, - hasonlót, - tekerd egy vékony rongyba és hűtsed az arcodat 10-15 percen keresztül! Nem kell folyamatosan rajta tartani és főleg nem kell erővel rányomni a fájó részre. Amikor már nem annyira vadul hideg a tárgy, akkor már rajta tarthatod folyamatosan is a hideg tárgyat a fájó felületen - aztán idővel át is melegszik a tartó kezedtől a tárgy annyira, hogy lehet is visszatenni a hűtőbe. Próbálj meg arról is gondoskodni, hogy legyen olyan tárgy a hűtőben, amire adott esetben ki tudod cserélni az átmelegedett tárgyat. Nem az a cél, hogy lefagyaszd az arcodat, - az sem tesz jót, - azt kell csak elérned, hogy megnyugodjon a kérdéses rész és ne fájjon lüktetve!

Számolatlan fogammal küzdöttem, - néhányat meg is rágtam evés közben és véletlenül le is nyeltem. Tehát hidd el, hogy tudok valamit a történetről!

2021. dec. 18. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!