3 hete eltavolitottak felül a jobb 7-es és szintén felül a bal 7-es fogam. És nagyon fáj így 3 hét után is. Nem gennyes viszont piros és én gyulladtnak látom attól mert nem jön genny belőle. Voltam orvosnál és minden ok akkor miért fáj ennyire?
A hűtőből vegyél ki egy pohár tejfölt vagy jégakkut, - hasonlót, - tekerd egy vékony rongyba és hűtsed az arcodat 10-15 percen keresztül! Nem kell folyamatosan rajta tartani és főleg nem kell erővel rányomni a fájó részre. Amikor már nem annyira vadul hideg a tárgy, akkor már rajta tarthatod folyamatosan is a hideg tárgyat a fájó felületen - aztán idővel át is melegszik a tartó kezedtől a tárgy annyira, hogy lehet is visszatenni a hűtőbe. Próbálj meg arról is gondoskodni, hogy legyen olyan tárgy a hűtőben, amire adott esetben ki tudod cserélni az átmelegedett tárgyat. Nem az a cél, hogy lefagyaszd az arcodat, - az sem tesz jót, - azt kell csak elérned, hogy megnyugodjon a kérdéses rész és ne fájjon lüktetve!
Számolatlan fogammal küzdöttem, - néhányat meg is rágtam evés közben és véletlenül le is nyeltem. Tehát hidd el, hogy tudok valamit a történetről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!