Ha fent van a rögzített fogszabályzóm évek óta, válthatok úgy fogszabályzó fogorvost, hogy ne kelljen leszedni-újat felrakni, hanem a régi fogszabi marad?
5 éve van fent a rögzített fogszabályzóm (nagyon összetett problémák voltak a fogsorommal), és már kezd eléggé elegem lenni. Kb 2 éve szerintem egy milimetert sem változott a fogaim helyzete, ezen kívül kilyukadt a fogam (szerintem) már 1 éve, mert érzékeny volt. Kb minden második látogatásnál kertem a fogorvost, nézze ki, biztos nem lyukas? Mindig mondta, hogy nem. Aztán most elmentem egy másik fogorvoshoz, aki rögtön azzal kezdte, hogy ott van egy kis lyuk az egyik fogamon.
Szóval a saját fogorvosommal sem a fogszabi, sem a sima fogapolas terén nem vagyok elégedett és váltani szeretnék. Viszont nem esne jól azért megint fizetni százezreket, hogy új fogszabit tegyenek fel, szerintetek van olyan opció, hogy a régit hagyják fent és azzal dolgozunk tovább?
Köszi a válaszokat, 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!