Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog húzás után hány...

Bölcsességfog húzás után hány szörnyű nappal számoljak?Fizikai dolgozóként vegyek ki szabit?

Figyelt kérdés

Virágbolt ban dolgozom,napi 10-12 óra talpon,csendesebb és pörgősebb órákkal

A fog nem az íny alatt van,csak lyukas,húzni kell.

Hétfő reggel húzzák,másnap tudok dolgozni?Hogy készüljek?Annyi mindent lehet hallani..

2021. dec. 15. 17:14
 1/9 A kérdező kommentje:
Emelnem nehezebb dolgokat nem kell majd,a kollégám átveszi és elrendezi az árut,azt mondta..
2021. dec. 15. 17:15
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
A helyedben egy napot mindenképpen otthon maradnék, márcsak az esetleges szövödmények miatt is. Ugyanis komolyabb foghúzás után legvalább egy napig nem javasolt hajolgatni, emelgetni, mert akár trombózist is okozhat.
2021. dec. 15. 17:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Egy napot otthon maradnék..Hétfőn reggel 8kor húzzák és kedden 12re kellene mennem dolgozni..
2021. dec. 15. 17:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megpróbálom a keddet még kivenni ,meglátjuk sikerül e..A fog kint van amúgy teljesen egészében
2021. dec. 15. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A fajdalom egy dolog, ez mindenkinel mas, en rottyon voltam huzas utan is 1 hetig, de az en fajdalomturo kepessegem -10000 kb. Az elso 3 nap volt nekem kemeny, de kozben a fejem is baromira fajt, csillapithatatlanul, talan emiatt doltem ki inkabb egy hetre.

Na de ami a problema huzas utan, az az emeles es a cipekedes. Nekem azt mondta az orvos, hogy minimum 3 napig keruljem, de utana is ovatosan.

2021. dec. 15. 17:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, milyen fájdalomcsillapító volt jó neked? Sima húzás volt vagy íny alatt vették ki?
2021. dec. 15. 17:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Emelnem , cipekednem nem kellene:számlázni, virágcsokrot kötni ilyesmi tehát a könnyebb része lenne a dolgoknak ,ennyi fizikai dolgot szerintem otthon is csinál az ember..De biztos tökre egyéni is ez
2021. dec. 15. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet semmi bajod nem lesz már másnap
2021. dec. 15. 20:17
 9/9 anonim ***** válasza:
1-2 napot mindenképp, főleg azért, hogy ne szakadjon fel a seb + lemenjen az esetleges duzzanat. Nekem már mind a négyet kiműtötték, az első 1-2 nap volt rossz, de catafalmmal és sok alvással át lehet vészelni.
2021. dec. 15. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!