Bölcsességfog húzás után hány szörnyű nappal számoljak?Fizikai dolgozóként vegyek ki szabit?
Figyelt kérdés
Virágbolt ban dolgozom,napi 10-12 óra talpon,csendesebb és pörgősebb órákkal
A fog nem az íny alatt van,csak lyukas,húzni kell.
Hétfő reggel húzzák,másnap tudok dolgozni?Hogy készüljek?Annyi mindent lehet hallani..
2021. dec. 15. 17:14
1/9 A kérdező kommentje:
Emelnem nehezebb dolgokat nem kell majd,a kollégám átveszi és elrendezi az árut,azt mondta..
2021. dec. 15. 17:15
2/9 anonim válasza:
A helyedben egy napot mindenképpen otthon maradnék, márcsak az esetleges szövödmények miatt is. Ugyanis komolyabb foghúzás után legvalább egy napig nem javasolt hajolgatni, emelgetni, mert akár trombózist is okozhat.
3/9 A kérdező kommentje:
Egy napot otthon maradnék..Hétfőn reggel 8kor húzzák és kedden 12re kellene mennem dolgozni..
2021. dec. 15. 17:18
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megpróbálom a keddet még kivenni ,meglátjuk sikerül e..A fog kint van amúgy teljesen egészében
2021. dec. 15. 17:18
5/9 anonim válasza:
A fajdalom egy dolog, ez mindenkinel mas, en rottyon voltam huzas utan is 1 hetig, de az en fajdalomturo kepessegem -10000 kb. Az elso 3 nap volt nekem kemeny, de kozben a fejem is baromira fajt, csillapithatatlanul, talan emiatt doltem ki inkabb egy hetre.
Na de ami a problema huzas utan, az az emeles es a cipekedes. Nekem azt mondta az orvos, hogy minimum 3 napig keruljem, de utana is ovatosan.
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, milyen fájdalomcsillapító volt jó neked? Sima húzás volt vagy íny alatt vették ki?
2021. dec. 15. 17:47
7/9 A kérdező kommentje:
Emelnem , cipekednem nem kellene:számlázni, virágcsokrot kötni ilyesmi tehát a könnyebb része lenne a dolgoknak ,ennyi fizikai dolgot szerintem otthon is csinál az ember..De biztos tökre egyéni is ez
2021. dec. 15. 17:48
8/9 anonim válasza:
Lehet semmi bajod nem lesz már másnap
9/9 anonim válasza:
1-2 napot mindenképp, főleg azért, hogy ne szakadjon fel a seb + lemenjen az esetleges duzzanat. Nekem már mind a négyet kiműtötték, az első 1-2 nap volt rossz, de catafalmmal és sok alvással át lehet vészelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!