Van lehetőség olyan fogpótlásokra, ami nem protko, nem kell kivenni folyton a fogat/fogsort fogmosásnál?
Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 13:38
2/7 anonim válasza:
Igen. Fogbeültetésre rögzítéssel.
3/7 A kérdező kommentje:
tényleg?
úristen de jó lenne!
de akkor is kérhető ez, ha több fogam rossz, és lehet, h. protkót akarnának adni?
szval ahelyett kérhető ez a megoldás?
mert rájöttem, az én legnagyobb félelmem a protkó, de ha meg lehetne úgy csinálni, ahogy mondjátok, nem rettegnék ennyire.
2021. dec. 13. 13:50
4/7 anonim válasza:
Ha piszokul sok pénzed van, minden megoldható.
5/7 A kérdező kommentje:
sajnos nincs
de rokonaim mondták, h. segítenek ebben anyagilag.
olyan rohadt dolog, h. akinek több pénze van, jobb fogai is...
2021. dec. 13. 13:53
6/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, a rokonaid mennyit szánnak rád, de a leírásod alapján elég sok fogról volna szó, és az több milliós tételt jelent...
7/7 anonim válasza:
Amit 6-os mondott. Kiegészítve azzal, hogy egy fogpótlás nem szól egy életre. Lehet, hogy 5-10-15 év múlva cserélni kell. Vagy ha még egy fogat ki kell húzni, szintén plusz pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!