Mit tehetek még a fogíny felhúzódása ellen?
Figyelt kérdés
Körülbelül 2 hónapja, hogy észre vettem mintha egy picit megnyúlt volna az egyik metszőfogam, és fájdalmassá vált, de nem amikor közvetlen efontkezik hideg vagy meleg étel vagy itallal, hanem úgy folytonosan kissé sajgó érzés, talán inkább a levegőre.
Még egyetlen egyszer volt ilyen, akkor elég volt hogy fogmosasi technikát váltottam. Most a fogkefém is lecseréltem extra puhára, sensodyne fogkrémet használok, és fog valamit íny erősítő listerinet. Vigyázok is rá, ne váltakoztok a hideg meleg hirtelen ami erintekzik vele, ne harapjak közvetlen rá, mégsem jön helyre teljesen :/
Elmúlik pár napra vagy hétre és vissza jön. Fogászatra csak jövő hónapra van programálásom :/
Valaki aki meg volt hasonló helyzetben vagy tudna pár tanácsot adni?
2021. dec. 13. 08:45
1/6 anonim válasza:
Le tudod úgy fotózni, hogy a mellette lévő fogak is benne legyenek?
4/6 A kérdező kommentje:
Voltam szájsebészhez, eltávolította a fogkövet az íny alól, az segített rajta, de még mindig éreztem neha tompán a fájdalmat. Azután elmentem a fogorvosomhoz, ő csinált egy fluorózis kezelést, másnapra már elég látványosan az íny is lejebb húzódott, s nem ereztem tompan sem a fajdalmat. Majd meg vissza mentem egy ilyen kezelésre. Mind ketten azt mondták egészséges az ínyem, nem tudják mitől vérezhet. De ezek után helyre állt.
2022. márc. 8. 10:50
6/6 A kérdező kommentje:
összesen 30000 forint, ebbe benne van, a két fluorózis kezelés a fogorvosomnál + a fogkőleszedés és air flow kezelés, amit a szájsebész csinált.
2023. ápr. 27. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!