Van itt még olyan, aki soha nem kér érzéstelenítőt a fogorvosnál?
Figyelt kérdés
Nyilván nem húzásra kell gondolni, hanem pl ha elkezd szuvasodni egy fog és azt ki kell fúrni majd betömni. Ilyen esetben én soha nem szoktam kérni érzéstelenítőt, és nem azért mert hű de kemény vagyok, hanem mert nagyon nem szeretném ha órákra lezsibbadna a szám, míg egy fogtömés max 15-20 perc alatt megvan. Volt olyan is, hogy egyszerre 3 fogamat kellett kezelni, és nagyon meg volt lepődve a fogorvos, amikor nem kértem érzéstelenítőt. Pedig elég alacsony a fájdalomküszöböm, de ez még nekem is bőven kibírható volt. Ti szoktatok kérni?2021. dec. 9. 17:29
11/12 A kérdező kommentje:
Mármint én most csak a fúrással járó fájdalomra utaltam a 10-es valaszomban.
2021. dec. 9. 20:38
12/12 anonim válasza:
Szimpla fúráshoz-töméshez nem igénylek érzéstelenítést. Egyrészt magas a fájdalomküszöböm, másrészt nem szokásom megvárni, míg begyullad és fájni kezd egy problémás fogam. Az eddigi kezeléseim közül az fájt a legjobban, amikor fogkőleszedéskor az ínyem alá is bement az orvos a buzerátorával, arra fel sem voltam készülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!