Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Aflamin vagy flector jobb...

Aflamin vagy flector jobb fogfájásra?

Figyelt kérdés
Egészen konkrétan csontfájdalomról van szó, műtötték két napja a bölcsességfogam, és nagyon szétkaszabolták a csontot is. Kértem tegnap mádosvéleményt egy másik orvostól, mivel 3 napja le van zsibbadva az arcom, kiderult hogy sérült egy ideg, de azt mondta a doki, javulhat, csak szedjek flector helyett aflamint, mert szükség van a gyulladás lehúzásra is, és az erősebb. Viszont annyi gyogyszert szedek, és a gyomrom így is fáj (quamatelt szedek reggel, így a flector épphogy tűrhető még), nem nagyon merek erősebbre váltani. Volt akinek fogmutet után a flector is elegendő volt? Vagy mindenképp szedjem be az aflamint, tényleg annyival erősebb a hatasa? Egyebkent eddig a fájdalmat jól csillapította a flector, és ki se ütött.

2021. dec. 3. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Először is nyugodtan megpróbálkozhatsz az Aflaminnal, ha fáj tőle a gyomrod, akkor még visszaválthatsz Flectorra. Esetleg megpróbálkozhatsz a Cataflammal is, ugyanaz, mint a Flector, de nem por, hanem tabletta, hátha nem marná annyira.

Illetve az idegi sérülést miatt célszerű lenne Milgammát szedned.

2021. dec. 3. 09:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi, a milgammát már tegnap óta szedem ! :)
2021. dec. 3. 09:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Bevettem az aflamint egy fel órája már, de nagyon rosszul lettem most, szédülök, hányingerem lett, pedig már arra gondoltam ugyanaz lesz csak mint a flectorral. :( felhivom a haziorvost, hátha ő tud tanácsot adni, az antibiotikumot be kéne vennem de egyelőre nem merem amíg ilyen rosszul vagyok :(
2021. dec. 3. 10:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Xilox nevű fájdalomcsillapítót írták fel kifejezetten erre a Szenkirályiban, az egyetemi klinikán.
2021. dec. 3. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!