Fog gyulladásra Dalacin mennyire jó?
"de szerintem ez sok"
Na, ha ilyen jól tudod, akkor kár is elmenni emiatt fogorvoshoz. Akkor szedd úgy, ahogy akarod, ahogy te tanultad az orvosi egyetemen (ugyebár onnan ez a magabiztos vélemény, mert te magad is szakmabéli vagy), aztán majd húzd ki magadnak a fogadat és a gyulladásos szövetet is lásd el.
Nagyon szomorúnak találom, hogy újabban már teljesen felesleges orvosi egyetemet elvégezni, bőven elegendő elmenni egy kettes érettségivel, vagy anélkül egy körmös tanfolyamra, azt mindjárt jobban tudja az ember, hogy mit hogyan kell szedni. A Dalacinnak ennyi a dózisa, nyilván azért írta így az orvos, mert ő - veled ellentétben - ért hozzá és tanulta. Egészségügyi kérdésekben az orvosnak hiszünk, nem Fodrász Jutkának a panel alján, és nem anyának, aki kasszás az Aldiban. Ha pedig te úgy gondolod, hogy felülírod az orvosi utasítást, akkor old meg magadnak, vagy oldja meg neked az, aki úgy gondolta, hogy egészségügyi tanácsadást tart neked, habár nincs ilyen irányú végzettsége.
Haver te miröl beszélsz?
Amit nekem felírt abbol eleg max 3 is.. a hivatalos oldalan talaltam ember nem a kisujjambol szoptam ki ezt.. Azert írt napi 4 adagod hogy hamarabb elfogyon a gyogyszer gondolom, hogy hamarabb kitudja szedni mert elvileg 2-3 nap mulva mar hatasos a szer. De tanácsolom neked hogy mielőtt leírsz egy kommentet , előtte olvasd és értelmezd a kérdést is haver. Na csumi
A betegtajekoztatojan azt irja, hogy nem gyakori (100-bol kb 1) ember hány tole, szoval ettol en nem fèlnèk.
A dalacint meg az amoxicilint (augmentin, ospamox) szokták fogászati fertőzésekre, gyulladásokra írni. Én beszedném mindenképpen olyan adagban, ahogy az orvos eloirta.
Es ha lement a gyulladas a problemat is meg kene oldani, mert az antibiotikum sajnos nem fogja. Kezelni kell a fogat surgosen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!