Ha elöl összetolta nagyon a fogaimat a bölcsességfog, akkor nem lett volna mégis indokolt kiszedni? Házilag hogyan tudom kiszedni?
4,5 év szenvedés és 4 fogorvos után, az az álláspont, hogy van helye.... Már az íny alatt ki tudom tapintani, 4 év után nincs kint, elöl meg teljesen összetolta, kifordította teljesen... Arról nem beszélve, hogy mikor tolja is nagyon tud fájni...
Ennyi év pokol után mire várjak basszus, hogy ki fog nőni.... Hiába van elvileg hely...
Az alatta levő is kifog nőni szerintük, ott egy deka hely sincs neki, a vége kilátszik és rendezést is csinált az is, de hiába... Ott nem tudom mi lesz, mert ott egy milliméter sincs neki...
Jobb oldalt kint van mindkettő, meg sem érzetem, mikor kinőttek...
Budapesten találtam orvost, de nem engedi meg anyám, már 2017-ben nagyon csúnyán tettek velem, hogy minek merészel fájni a fogam , tömetni is csak évekkel később jutottam el. Általános iskolában 1 foghúzás és 3 szétrohadt fogam, azóta köszönheti meg, hogy tulajdon vagy és hiába akartál menni fogat tömetni, ha nem engedték meg, mert tejfog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!