Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hány éves korig kell szülő...

Hány éves korig kell szülő kísérő a fogorvoshoz/vagy bármilyen orvoshoz/?

Figyelt kérdés

Engem anyukám anno 14 éves koromban egyedül küldött el fogorvoshoz tömésre, de a doki hazaküldött, mert nem volt hajlandó szülő kísérő nélkül ellátni.

Meg van szabva egy korhatár, ami alatt csak felnőtt kíséretében fogadhat orvos gyereket?

2021. nov. 12. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem ez akkor csak a fokon múlott bár nem tudok biztosat.

Saját példát tudok mondani.

Nekünk volt iskolában vizsgálat de ott nem csináltak beavatkozást. Nekem volt gond a fogammal így mondá a doktornő , hogy ekkor meg ekkor menyjek majd be a rendelőbe és megcsinálja.

Átsétáltam suli után megcsinálta és viszlát. Kb 12-13 éves voltam pontosan már nem emlékszem de még általánosba jártam.

2021. nov. 12. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Dokin*
2021. nov. 12. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

14 éves kortól el kellene látnia.

Tudtommal nincs korhatárhoz kötve a szülői kíséret. Néha nőgyógyászathoz 16 évig kísérnek, de ott sem kikötés, vagyis nem elvártan kötelező.

2021. nov. 12. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nem kor kérdése.
2021. dec. 31. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!