Letört a fél fogam lehet ezzel lehet valamit kezdeni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy gyökrérkezelt fogam legelöl..Viszont ma kajálás közben letört a fele. Kicsit kevesebb mint a fele.Ezzel a fogorvos tud valamit kezdeni? Esetleg azzal az anyaggal amivel tömni szoktak?2021. nov. 8. 13:47
2/10 A kérdező kommentje:
Uh akkor megnyugodtam..Nagyon beparáztam hogy nem lehet megcsinálni. Szerencsére úgyis csütörtökön megyek fogorvoshoz más miatt akkor remélem megcsinálja.És esetleg azt tudod hogy mennyibe kerülhet kb? Magándoki.Nem tudom mennyire számit drágának 7ezer egy tömés nála viszont nagyon jó fogorvos.
2021. nov. 8. 13:58
4/10 anonim válasza:
A magándokik árai nagyon változók, esetleg próbáld meg megkeresni az árlistát a honlapján, ha van.
Megnyugodhatsz, ma már nagyon profin helyrehozzák az ilyesmit, bár mondjuk utána jobban kell azért vigyázni rá.
A kiépítés mellett opció lehet még a korona is, de ezt majd a doki ítéli meg a fog állapotából.
Szóval annyira ne félj, biztosan meg tudja oldani, csak az a kérdés, hogy mennyibe fog fájni. :-)
Sok szerencsét hozzá!
5/10 anonim válasza:
Ja, és még annyi, hogy azért hívd ezzel fel a dokid, mert azért az nem elképzelhetetlen, hogy pl. holnapra elkezdjen rohadtul fájni... Jobb volna, ha kicsit előbb rá tudna nézni.
6/10 anonim válasza:
Nekem felépítette tömőanyagból 20 ezerért, de ha elől van ilyen probléma akkor azt mondta, hogy porcelán héj is lehet a megoldás, az 45 körül van az orvosomnál
7/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! Fájni elvileg nem fog mivel gyökérkezelt. Legalábbis remélem. Egyébként megkérdeztem de sajnos csak csütörtökön lehet menni előtte nem.
2021. nov. 8. 14:09
8/10 anonim válasza:
Ha 7000-ért töm, akkor az egy extrém olcsó doki. De minél hamarabb csináltasd meg, mert egy félig törött fog könnyen letörhet teljesen, és ha már szájsebészetre kell menni vele, az nem olyan kellemes.
9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy hamar megtudja csinálni..Bár azt is olvastam hogy van akinek 4 óra volt úgy hogy kb a fél foga volt letörve..Szóval csütörtökön fix nem fogja szerintem megcsinálni:/
2021. nov. 8. 14:34
10/10 anonim válasza:
Dr. Kelemen András a legjobb.
1052 Budapest, Párizsi utca 1. II. emelet 10.
Mobil: 36/ 30- 951-88-77
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!