Ideiglenes fájdalom?
A tompa fájdalom rosszabb, mint az éles, nekem ezt mondta a fogorvosom, mert a tompa fájdalom a fogbél elhalására utal.
Nekem is így kezdődött, tompa fájás időszakonként, majd elmúlt, majd megint tompán fájt.. Aztán egyik éjszaka úgy belobbant egy éles, mindent átható fájdalommal, hogy sem a jég, sem a cataflam nem segített, csak remegtem a fájdalomtól és sírtam, pedig nem alacsony a fájdalomküszöböm. Fél éjszaka ébren szenvedtem, szörnyű volt!! Ha lehet te ne éld át ugyanezt, mint én. Én sem tudtam még akkor, hogy a tompa fájdalmat nem szabad szőnyeg alá söpörni, de megtanultam egy életre!!
Ha nem bízol ebben a dokiban, keress fel egy másikat, valószínű gyökérkezelni fog. Lehet, amikor vette ki az amalgám tömésed felsértette a fogbeled. Hidd el, elég annak egy hajszál repedés, hogy belemenjen bármilyen kórokozó és elinduljon az elhalás folyamata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!