Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért vérzik még mindig?

Rocko9 kérdése:

Miért vérzik még mindig?

Figyelt kérdés
Kihúzták a fogam ma délelőtt fél 10kor.5 óra eltelt már azóta de még mindig vérzik. Pedig inni se ittam enni se ettem és nem szívogattam. Mitől lehet? Mikor fog elmúllani a vérzésem?
2021. nov. 5. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Amikor kihúzták, tettek rá valamit, amit mondjuk egy ideig rá kellett szorítanod? Azt rajtahagytad elég ideig?

Nekem bölcsességfogat húztak ki, egyben kihúzták, öltés nem kellett. Rátett az orvos egy vattaszerű dolgot és adott még egyet külön, amikor hazaértem, kicseréltem. Utána nem vérzett órákig, de lehet szerencsém volt.

Szerintem hívd fel az orvost, ha tudod, ez nem tűnik normálisnak.

2021. nov. 5. 14:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen kaptam foghuzas utan egy vatta korongot az volt bennt a fogamnal azt mondta a doktornő hogy 10 percig legyen bennt utana kiszehetem. Na en 15 percre ra szedtem ki. Akkor meg nagyon verzett most nem mondanam hogy ugyanannyira verzik de még szivárog.
2021. nov. 5. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
A szivargas normalis. Nekem egy napig volt. Sajnos a szivas nelkul is barmi eloidezhet kisebb verzest. Ha nem ömlik a szádbol csak egy ket csepp van a papirzsepin vagy ha odateszed a vattat es akkor latszik akkor semmi baj nincs. 1-2 nap elmulik ha betartod az utasitasokat es vigyázol.
2021. nov. 5. 15:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem omlik a szambol. A nyalam elszinezodik tole azert piros. CSak szívarog de sajnos ha nyelek is kicsi szivas tortenik ez ellen nemtudok mit tenni :/
2021. nov. 5. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
A szivargas teljesen oke, es a nyal miatt tobbnek is tunik a verzes, mint amennyi valojaban. En bolcsesseg fog huzas utan meg napokig ereztem a ver izet.
2021. nov. 5. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!