Van itt akinek alul-felül műfogsora van ?
Meg lehet szokni teljesen jól.
Csak akkor kell még lelkileg megszokni, amikor először van ilyenre szükség.
Utána már rutin.
Meg lehet szokni, nem is kell hozza sok idö. Nem kell rágondolni, hogy
ez talán idösebb korban is ráért volna. Ha jol sikerült, akkor nem mozdl el evés közben. Szerintem a felsö fontosabb, hogy pontosan legyen elkészitve. Az also nem tud leesni, nehezebben mozdul el a helyéröl. Én csak mosás miatt veszem le, pár pecre. Éjszakára is fel van téve mindkettö.
A legtöbb ételt megtudom rágni, harapni csak a puha ételeket tudom.
A leginkább az idegesitö, ha a protko alá valami bekerül, azt ki kell onnan szedni, másként nem lehet enni. De eléggé izléstelennek találom még családtagok elött is. Attol tartottam, hogy a felsö fog állandoan leesni, de nagyon jol eltalálta az orvos, pontosan készitette el a technikus, nem esett le, de az also az könnyen elmozdul.
A felsőt lehet könnyebben megszokni, mert az elég nagy felületen illeszkedik, az enyém sem szokott lejönni.
Az alsónál tud előfordulni, hogy étel megy alá. Ha ez megtörténik, akkor már nem tudok mit tenni úgymarad, mert munkahelyi étkezdében nem lehet megoldani.
Max. annyit szoktam trükközni olyankor, hogy a másik oldalon rágok utána már.
Az lehet furi, amikor kiveszitek és szembevigyorog veletek a saját fogatok
:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!