Màsnak is volt már olyan érzése mikor belépett egy állami fogorvosi rendelöbe,mintha magánba ment volna?
Iskolai fogászaton kesztyű nélkül turkált a szánkban a doki.
Felnőtt koromban 1x mentem a fogammal sürgősségire, rengeteget kellett várni, bunkók voktak, meg se akartak vizsgálni. Végül nagy nehezen megtették..
Körzeti fogorvoshoz is benéztem egyszer,mert letört a fogam. Kitépegette a látható részeit, a gyökeret benne hagyta.
A BLESZ is ilyen. Állami, egészségügyi, ingyenes, és egyszerűen meseszép.
Amikor meg a karom volt eltörve, a Honvéd kórházba kerültem, az is csodaszép volt, tiszta, és teljesen profin elláttak.
Később ugyanazzal a sérült karommal kellett gyógytornára is mennem, az meg a 13. kerületben volt. Ott talán nem volt minden új, de a gyógytornász rendelő szuper volt, jól felszerelt, a lány pedig egy angyal volt. Pár hét alatt jobb lett a karom, mint a baleset előtt volt.
A fehérvári kórház elég lepukkant, régi, viszont profin dolgoznak. Ott szült a feleségem, mindent nagyon jól megcsináltak - ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!