Meddig kell éjszakai fogszabályzót használni? Tényleg örökké?
Figyelt kérdés
Egy angol videóban láttam, ahol egy fogorvos azt mondta, hogy az örökké használni kell és sokan írták kommentek között is.
Kb. 5 éve már csak néha-néha rakom be az enyémet (mondjuk kb évente 2-4x). Gond nélkül fel tudom rakni, csak szokatlan.
2021. okt. 22. 19:35
1/8 anonim válasza:
Én úgy tudom 2x annyi ideig kell használni mint amennyi ideig állandó fogszabid volt.
2/8 anonim válasza:
Nekem 2 évig kellett használni. Nem mozdultak volna a fogaim, de a bölcsességfogaim elkezdtek nőni, így történt egy kis torlódás.
3/8 anonim válasza:
Az1.válaszolò helyes választ adott. 2x annyi ideig kell.
Asszisztens vagyok
4/8 anonim válasza:
Örökké biztos nem. Eleve nem élsz örökké, és miután meghaltál már nem sok értelme van az éjszakai fogszabályozónak. A nappalinak se sok. De akkor is el lehet hagyni, ha már nincs fogad.
6/8 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy ne mozduljanak el...
7/8 anonim válasza:
Minimum kétszer annyi ideig, mint ameddig a rögzített fogszabályzót, de egyes esetekben valóban örökké kell hordani. Utóbbi esetben nem kivehető sínt csinálnak, hanem a frontfogakat egymáshoz rögzítik egy belülre ragasztott ív segítségével.
8/8 anonim válasza:
Minel tobbet es tovabb, annal jobb. De kezeles x 2 ev az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!