Foghúzás után 6 nappal nehezet emeltem és azóta fáj a helye, vissza kell menni a fogorvoshoz vagy elmúlik?
Ha a vérdugó ott van még az nem olyan rossz, viszont lehet hogy a vérdugón belül megpattant egy ér és bevérzett de a vér nem tudott kijutni a dugó miatt és belül elkezdte feszíteni mert felgyűlhetett és nyomja az egyik idegvégződést ami foghúzásnál ugye sérül de valószínű még nem halt el és emiatt érzed ezt a tompa fájdalmat.
Nekem húzás után nem voltak ilyen gondjaim csak mondta a fogorvos hogy olyan 1-2hétig érzékeny lesz és ha lüktető fájdalmat érzek akkor valószínű benne maradt egy ideg ami begyulladhatott és akkor menjek vissza ad rá valami gyógyszert meg meg is vizsgálja. Persze nem volt ilyen.
Gyökérkezelés után jártam úgy hogy egy ideg bent maradt ameddig gyógyszeres ideiglenes tömésem volt nem volt probléma vele, viszont amikor megkaptam a végleges gyökértömést akkor az úgy megnyomta hogy begyulladt kegyetlen módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!