Hátul van a nyelvemen egy hólyag vasárnap óta. Aftára gyanakszom. Az alábbi tünetek mellett mit csináljak?
Tegnap óta csak szívószállal tudok inni. Még a kávét is szívószállal iszom, mert ha simán iszom nagyon fáj az a rész. Enni normális, főtt, szilárd ételt csak akkor tudok, ha beveszek előtte fájdalomcsillapítót. Gyógyszer nélkül csak jégkrémet, joghurtot és pudingot tudok enni. Az utóbbi kettőt is fagyasztóba teszem 5-6 perce fogyasztás előtt, hogy nagyon hideg legyen.
Nem dohányzom, csak alkalmanként. alkoholt normál mennyiségben fogyasztok, nem túl sokat. Viszont amióta ez a helyzet van nem ittam és nem gyújtottam rá. Phlogosol-al öblögetem, szedek Supradyn-t Strepsils próbálok szopogatni de nem lett jobb a helyzet. Amióta kijött ezeket csinálom de csak rosszabb lett a helyzet. Forduljak orvoshoz esetleg?
Mindenképp fordulj orvoshoz, nehogy elhatalmasodjon, és tovább terjedjen. Az jó, hogy fertőtleníted. Mielőbb gyógyulj meg.
Azzal a jó hírrel tudlak vígasztalni, hogy nemsokára megszűnik az összes betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!