Foghúzás után általában hány óra/napig nem lehet tejterméket enni/inni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 20:53
2/16 anonim válasza:
Az f@sza,mert nekem ilyet nem mondtak anno,mikor kihúzták a bölcsesség fogam..:s Én a húzás után tejberizst ettem,mert csak azt tudtam enni:/ De egyébként nem volt semmi gáz!És miért nem lehet tejes dolgot enni foghúzás után??
3/16 anonim válasza:
Van ilyen korlátozás? Jó tudni. Igaz, hogy eddig csak egy fogamat húzták ki eddig, de nem mondott semmit a fogorvos ezzel kapcsolatban. Ha jól emlékszem (vagy 10 éve történt), akkor utána egyből kakaós tejet ittam...
4/16 anonim válasza:
Ilyet még én sem hallottam, hogy nem lehet.
A rizs mondjuk nem volt egy nagy ötlet a rizsszemek miatt.
5/16 anonim válasza:
Azért nem lehet, mert a tejben lévő bacik elkezdenek erjedni olyankor a foghúzás utáni luknál is.
Én 2 hétig nem ehettem nyelv pc szúrás után.
6/16 anonim válasza:
Elfertőződhet a seb, tejtermékeket tilos. Kb 1 hét, de ha még nem érzed úgy hogy teljesen begyógyult volna, akkor ne egyél még.
7/16 anonim válasza:
Első vagyok
Nyugodtan lehet enni inni tejes dolgot. de rágni nem kell azon a részen. és nem jön ki a vérdugó.
8/16 anonim válasza:
21:03 vagyok. Köszi, ezt jó tudni. De jó, hogy nekem erről semmit se mondott a fogorvos...
9/16 anonim válasza:
Nyelv pc-s vagyok
Amúgy ihatsz, de utána pl Corsodyllal öblögesd ki, akkor minden oké lesz.
10/16 anonim válasza:
Tejberizses vagyok...,nekem nem fertőzödött el a seb(lyuk),és a rizs sem ment a lyukba,mert jó puha volt..,szinte csak nyelni kellet,rágni nem is,pont ezért ettem!=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!