Alsó bölcsességfog felső bölcsességfog eltávolítás különbségek? Be vagyok parázva teljesen.
Sziasztok. Már volt 2 felső bölcsességfog műtétem illetve egy sima felső fog műtéti eltavolítása.
1 hónapja elmentem hogy kiműtsék az alsó bölcsesség fogam is mert sajnos az is iny alá tört es szuvas is rendesen. De.. A fogam valamilyen oknál fogva nem tudták érzésteleníteni. A maximális lidokain se zsibbasztott el. Igy nem kezdtek hozzá mert az egy kínzás lett volna hanem kaptam uj időpontot. Hallottam már olyat hogy nehezebb zsibbasztani alul mert sűrűbb a csont, de rettegek ezek után újra elmenni. Mi lesz ha újra nem sikerül? A csont sűrűségre azért nem gyanakodom, mert előtte volt egy gyökérkezelésem, szintén alul csak a masik oldalon, es ott rögtön zsibbadtam rendesen. A doki szúrhatot rosszul vagy én vagyok ilyen szerencsétlen? Próbálkozzak más orvosnál? Vagy merjek újra ide visszamenni? Sajnos fajdogal a fogam egyre többször igy sokáig nem szeretném hordozni de persze érzéstelenítés nélkül kiműttetni sem ☹️
Valakinek volt mar hasonló tapasztalata? A felső ket bölcsesség fognál semmit nem éreztem fájdalmat. Az alsó is ugyanolyan érzés kellene legyen? Vagy az az erősebb csont miatt rosszabb?
Szedj antibiotikumot és biztos nem lessz gond.
Szurkolók neked én már a vároban ülök mindjárt én következnek.
Jajj, belegondolni is szörnyű h érzéstelenítés nélkül vágsz bele.
Mit csinálnak most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!