Védettségi kártya nélkül szerintetek egy magánfogorvos vállal foghúzást? (szájsebészeti ellátás)
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 11:28
1/8 anonim válasza:
Elvileg ez alapján nem diszkriminálhat, ha nincsenek tüneteid.
Ha vannak, akkor úgysem ajánlott fogat húzatni, amíg meg nem gyógyulsz.
2/8 anonim válasza:
Egy magánfogorvos biztosan. De az amelyikhez te mész????? (Amikor bejelentkezel, akkor megkérdezed!!!!! a fogorvost!!!!!
3/8 A kérdező kommentje:
2: Miért kell idegbetegen válaszolni?
2021. szept. 6. 11:40
4/8 anonim válasza:
Hívd fel, kérdezd meg előtte. Van, ahol védettségi kártya hiányában csak negatív PCR-teszttel mehetsz (hogy diszkrimináció vagy nem,
nem tudom, de én ezt láttam kiírva egy helyen).
5/8 anonim válasza:
Tőlem nem kért kártyát a magán orvos (pedkg amúgy van).
6/8 anonim válasza:
Mióta kell a kártya? Tőlem nem kért kb. 3 héttel ezelőtt, magán fogászat.
7/8 anonim válasza:
Tolem se kertek kartyat, pedig nekem is van. En rakerdeztem, hogy ez mitol fugg maganban, es azt mondtak, hogy egyelore az adott rendelo eldontheti, hogy ker-e valamit vagy sem.
8/8 anonim válasza:
Ahová én járok magánba, egy váróból több fogorvos rendelője nyílik. Mindegyikre ki van írva, hogy védettségi /teszt kell, csak az enyém nem kéri. Félti a kuncsaftjait valszeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!