Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért piros a 2 fogam közt az...

Miért piros a 2 fogam közt az ínyem? 18L

Figyelt kérdés

Ha oda teszem a nyelvem ilyen szúró érzés. Ez el fog múlni vagy nem?

Van 13 rossz fogam. Tudom hogy ez nem jó majd megcsinaltatom.

2021. szept. 5. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
13 rossz fog és majd megcsináltatom...
2021. szept. 5. 18:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Én azért nem halogatnám tovább a fogorvost
2021. szept. 5. 18:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy már kéne menni de kiskoromba mindig féltem a fogorvostol, nem akartam menni most meg már anyukám azt mondta ő nem fogja kifizetni. Én meg nem dolgozok, suliba járok.
2021. szept. 5. 18:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Van ingyenes is!!! Ne legy ilyen buta. 10 év és nem lesz fogad.
2021. szept. 5. 18:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Ingyenes hol van itt mind fizetős
2021. szept. 5. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

sztk...úgy ingyenes hogy tbre megy.

de ha halogatod az rosszabb lesz és ezért is rossz már az ínyed.

2021. szept. 5. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Begyulladt. Ha nem mész el orvoshoz tovabb is terjedhet és szépen lassan kihullanak. Ne vedd fél vállról nem az a ciki ha lyukas hanem az a ciki ha nem csinaltatod meg.
2021. szept. 5. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért piros és szúr, mert az életben nem használtál fogselymet és tele van lepedékkel a két fog között. Próbáld ki a fogselymet vagy ha azzal nem megy, akkor a fogköztisztító keféket. Ne ijedj meg, először tuti vérezni fog, ez teljesen normális mivel a lepedéktől gyulladt az ínyed.

Fogorvosról meg azért tudnod kell, hogy minden évben az iskolai szűrővizsgálatokon találkozol vele és kapsz tőle egy papírt a szuvas fogaidról és az elérhetőségéről. Igaz a COVID miatt másfél éve szünetelnek a fogászati szűrések, de előtte biztos hogy minden évben volt.

2021. szept. 5. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!