Milyen puha sörtéjű fogkefét ajánlanál? ÉS ez kb. mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Van valami link arról hogyan kell helyesen fogat mosni? Vagy le is írhatod.
köszönöm
2010. aug. 30. 16:12
1/9 anonim válasza:
húú én tegnap vettem egyet mondom kipróbálom milyen és nagyon jó.annyira puha nagyon jó vele fogat mosni!signal xperience.van belőle több fajta most vettem élszre ahogy nézem neten:Dén olyat vettem amire az van ráirva h love:D
[link] lefelé ott lesznek:)
3/9 A kérdező kommentje:
köszi
2010. aug. 30. 19:41
4/9 anonim válasza:
Nekem sensodyne van, puha sörtéjű,de utálom,mert nem tisztít rendesen. Fogmosás után ugyan úgy érzem a fognyakamnál,hogy kicsit lepedékes. Már nem is használom.
5/9 anonim válasza:
ami a legpuhább, az a gyerekeknek készített fogkefe, bár annak kicsi a feje, és gyengébben tisztít.
normálisabb méretű az oral b fogszabályzósoknak fejlesztett fogkefe, nagyon jó puha, rendesen tisztít, csak kicsit drága.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, azért szeretnék valami olcsóbb puhát, mert a doki szerint az jó az érzékeny fogakra. Komolyan nem távolítja el a lepedéket rendesen?
2010. aug. 30. 21:41
7/9 anonim válasza:
20:11 vagyok megint. Én is fogszabályozós vagyok, ez a sensodyne is direkt érzékeny fogakra és fogszabályzósoknak van kitalálva. De hiába, nekem nem vált be, nem tisztít rendesen. Utána ugyan úgy érezni a dolgokat a fogon:S Én meg azt utálom,azt szeretem ha teljesen sima! De aztán lehet,hogy másnak beválik,csak nekem nem!
8/9 anonim válasza:
Nekem Colgate 360 extra soft van, ami elég puha, de annyira nem, hogy ne tisztítson. Nekem bevált és van rajta nyelvtisztító is.
9/9 anonim válasza:
a Colgate 360-as tényleg nagyon jó! nekem is olyan van, és tényleg puha, és rendesen tisztít. nekem talán kicsit kényelmetlen, mert nagy a feje, de én fogszabályzós voltam, és meg kell még szokni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!