Fogszabályozás kedvezőbb áron?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogszabályzót, mivel a felső fogsorom eléggé csunyán sorakozik
viszont az árak eléggé visszataszítóak, nincs esetleg valami kedvezmény, egyetemi tanulók számára vagy valami?
2021. aug. 21. 00:33
1/5 anonim válasza:
Nincs. 18 ev felett semmilyen kedvezmeny nem jar, a legolcsobb keszulek talan 150 ezer/fogiv, de ki kell fogni.
3/5 anonim válasza:
Nincs, 18 év alatt lehetett volna igénybe venni kedvezményesen. Visszataszító pedig a s3gged lika, azért kerül ennyibe, mert komoly tanulás, nagy felelősség van mögötte, nem beszélve az anyaghasználatról, ami mögött több évtizedes kutatómunka áll.
4/5 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem drága.
15 évvel ezelőtt is már 100 ezer volt egy ív a legtöbb helyen, a sima fém, ragasztott fogszabályozót megkapod 120 ezer körül most is ívenként. Nekem esztétikus van, az is "csak" 150 ezer volt.
Nyilván ez csak a készülék. Emellett jön hozzá a havi kontroll meg az esetleges egyéb beavatkozások (foghúzás, tömés, fogkő leszedés) költsége.
Összespóroltam rá, mert nekem ez volt a fontos. Mérlegelni kell.
Szükséged van-e fogaidra hosszú távon? :)
5/5 anonim válasza:
18 felett semmi támogatás nincs rá. Nekem kb. 600 ezer lesz a vége (önligírozó fém, gyorsabb és kíméletesebb, mint a TB-s gumis, Bp-en).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!