Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kitől tudnék segítséget kérni?

Kitől tudnék segítséget kérni?

Figyelt kérdés

El vagyok nagyon keseredve.

Súlyos ínysorvadàsom van gyengék,rosszak a fogaim (genetika,a családomban is gyakran előforduló probléma) és sajnos az anyagi helyzetem nem engedi,hogy megcsináltassam.

Fogorvosnál voltam állapot felmérésen és azt mondta,hogy itt már sürgősen el kellene kezdeni a kezelést,illetve csak implantátumot lehetne nekem csinálni.

Tud valaki ajánlani valamit,amivel ha nem is ingyen de jóval olcsóbban meg tudnám csináltatni?

Teljesen ki vagyok bukva emiatt 😭

Köszönöm szépen előre is a válaszokat.

2021. aug. 18. 22:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos ha magán helyen szeretnéd megcsinaltatni annak nagyon húzós ára lesz. Én mindenképpen magánba csináltatnám ha ilyen nagy a baj. Ha valami olcsóbb igaz hogy nem feltétlen kell rossz legyen de azért az esetek nagyon nagy többségébe meg kell fizetni a profi munkát
2021. aug. 19. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyetemi klinikákon (Debrecen /Pest/Szeged/Pécs attól függ melyikhez laksz közelebb) Tb támogatással megcsinálják és sok jó tapasztalatot hallottam róluk. Anyagárat kell fizetni, de mégis sokkal olcsóbb lehet, mint magánban.
2021. aug. 23. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!