Conor mcgregor-nak mitől lettek ilyen fehér fogai?
Igaz nem néztem a videót, de ebből a leírásból én simán kinézem, hogy csinált a fogára valami egyedi héjat. Nem tudhatod mennyire voltak egészségesek a fogai, mert elsőket szerintem minden sportoló/celeb megcsináltatja, még ha nem is olyan híres, csak hogy mosolyogni tudjon.
De lehet, hogy kapott olyan technikás kezelést, ami itthon még nincs is, amiről persze nem biztos, hogy fog beszélni. Valószínűleg neki nem fog fájni, ha 5-10 év helyett 2-3 évente cserél héjat vagy ha éppen implantátumot kell neki berakni.
Persze nem érdemes egy egészséges fogsort csiszolgatni, de hány olyan hírességet ismersz, aki pl a haját tönkretette kb direkt és most vagyonokba kerülő póthajakkal él? Pedig ott is lehetne mondani, hogy miért nem hozza inkább rendbe az eredeti haját, mégis csak az lenne egészséges..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!