Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 18 évesen lehet szabályoztatni...

18 évesen lehet szabályoztatni a fogaimat? Mennyi idő lesz ez?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne?? Attól függ, mennyire milyenek a fogaid...
2010. aug. 29. 13:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon csámpásak.
2010. aug. 29. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:

???

Így látatlanban nehéz megmondani. Majd a fogdoki megmondja... lehet, hogy csak 1 évig lesz rajta, lehet, hogy 3ig...

2010. aug. 29. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek annyira hülyén álltak, hogy 3 évig volt rajta de most már gyönyörű szépen állnak.
2010. aug. 29. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is eléggé csámpásan álltak a fogaim, 13 évesen kaptam fogszabályzót, és 2,5 évig volt rajtam. Természetesen lehet fogszabályoztatni, elvileg 30 éves korodig, mert attól fogva nagyon könnyen visszaállnak az eredeti állapotukba. Igazándiból az ideje attól függ, hogy mennyire egyenetlen a fogsorod, de egy jó doki nagyon hamar helyre tudja hozni...:)

jó egészséget!

2010. aug. 29. 16:20
 6/6 anonim válasza:
Én is 18 vagyok, de fiatalabb koromban rettenetesen elálltak a fogaim!Akkor nem hordtam normálisan, ezért visszaálltak a fogaim..:S 2 évet kellett volna hordanom (estit)! Most csináltattam megint egyet, 1 évig kell hordanom szerencsére:)
2010. aug. 30. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!