Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 2 hónapja gyökérkezelt fogam...

2 hónapja gyökérkezelt fogam ismét annyira fáj, hogy a falat kaparom. Rosszul idegelte ki? Vagy más az oka?

Figyelt kérdés

Magándokinál sürgősségin lett gyökérkezelve a fölső jobb 6os fogam. 3 hétig szenvedtem vele, mert mellette már csak 1 fogam van a többi mind ki lett húzva, nagyon erőltette a doki, hogy mentsük meg. 118ezer ftomba került.

Most ismét 2 napja nem alszok annyira fáj, már az arccsontom is. jelenleg munkanélküli vagyok, tehát magándokit már nem engedhetek meg magamnak, SZTK-s meg csak húzással vállal sürgősségit. Más választásom nagyon nincs, ha nem azzal akarom tölteni a napjaimat hogy jegelem a pofámat, de viszont a magándoki nagyon spéci kütyükkel idegelte ki, lézerezés meg mindenféle dolgot feltüntetett a számlán, vagy 3x röntgenezte közben, létezik hogy még így se lett megcsinálva normálisan? Még csak 2 hónap telt el és most megint ugyanúgy fáj...

Várjak még pár napot hátha elmúlik?

24/L

2021. aug. 9. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan hívd fel a magándokit, hogy nem jól idegelte ki a fogadat amiért fizettél, és nagyon fáj. Neki ingyen bekéne fejeznie. Án is így jártam. Magándoki kiidegelte, de nekem már másnapra annyira fájt, hogy a falat kapartam. Hívtam is, hogy nem jól csinálta. Visszamentem, megnézte, majd közölte, hogy bocsánat, tényleg maradt ideg, most fájni fog, de kiidegeli. Azt hittem ott ájulok el annyira fájt. Nem kellett fizetnem, mert már fizetve volt.

De ha úgy döntenek, hogy foghúzás, akkor tanácsolom, hogy előbb antibiotikummal kezeltesd ki a gyulladást. Ha elmúlik a féjdalom akkor húzasd ki. Ha így húzatod ki, nincs az az érzéstelenítő ami hatna. Mindent érezni fogsz.

2021. aug. 9. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hívd a magándokit, ez még “garanciális”! Oldja meg!
2021. aug. 9. 15:16
 3/5 A kérdező kommentje:
És szerintetek tényleg ingyen megcsinálná, ha sima tisztításért is elkért 5ezer Ft-ot, plusz "konzultáció" jogcímen egy 10ezrest, mikor kb 3 szót beszéltünk? Mert Többet erre a fogra nem akarok költeni, így is ennyi pénzért már egy fogpótlás része meglenne. :(
2021. aug. 9. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze. Épp elég pénzt költöttél rá. Ha nem akarja, mondd meg neki. oké, de létezik a fogorvosok kamarája (etikai bizottság)

[link]

Ha egy kis esze van, nem fog ellenkezni.

2021. aug. 9. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyanigy vagyok... Nem tudom mit csinaljak. Te felhivtad a dokit?
2021. aug. 11. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!